Fritata cu somon afumat    

8146k

Fritata cu somon afumat                   

Ingrediente pentru 4 persoane: 6 ouă, 150 g somon afumat, 100 g cașcaval, 1 ardei verde, 1 ardei galben, 2 linguri frunze de pătrunjel mărunțite, 3 linguri făină, 2 roșii,  sare, piper, pudră de usturoi.

Prepararea: Cașcavalul se taie cubulețe, ardeii se mărunțesc. Se bat ouăle, se asezonează cu sare,  piper și pudră de usturoi, se adaugă cașcavalul, ardeii, făina și frunzele de pătrunjel. Se amestecă, apoi se încorporează somonul afumat rupt în bucăți mici. Compoziția se toarnă într-o tavă de 20×25 cm, preferabil din silicon(sau alt tip, uns cu unt), se așază deasupra roșiile feliate. Se coace 20 minute la 180 grade. Se feliază rece, se servește pe platouri de aperitive.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s