Fursecuri cu cașcaval afumat

7610k

Fursecuri cu cașcaval afumat

Ingrediente: pentru aluat:  500 g făină, 250 g unt, 1 linguriță praf de copt, 1 linguriță sare, 200 ml smântână,  2 gălbenușuri; pentru umplutură:  200 g unt, 200-250 g cașcaval afumat, 1 linguriță sare.

Prepararea: Cașcavalul se dă pe răzătoarea cu găuri mici, se amestecă cu sarea și cu untul moale. Se frământă ingredientele aluatului, se împarte în 3 și se întinde fiecare o foaie de cca. 20×30 cm. Se ung cu crema de cașcaval, se rulează strâns și se pun la rece pentru 2 ore, după care se taie în felii de ½-1 cm grosime. Fursecurile se pun în tava tapetată cu hârtie de copt și se coc 15 minute la 180 grade.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s