Graten de cartofi cu cârnați

5747k

Graten de cartofi cu cârnați 

Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg cartofi, 200 ml smântână, 100 g cașcaval ras, 1 ceapă mică, 200 g cârnați, 1 lingură ulei, sare.

Prepararea: Cartofii se fierb în coajă, se curăță și se taie felii. Cârnațul se taie rondele, ceapa se mărunțește. Smântâna se amestecă cu cașcavalul, se asezonează cu sare, apoi se adaugă cârnațul și ceapa, se amestecă. Cartofii se pun într-un vas termorezistent uns cu ulei și se toarnă amestecul cu smântână. Se coace în cuptor până toată smântâna este absorbită de cartof.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s