Cotlet de porc cu mazăre 

7627k

Cotlet de porc cu mazăre 

Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g cotlet de porc, 1 ceapă, 1 conservă de mazăre, 3 căței de usturoi, 4 ouă fierte, puțin ulei, sare, piper, 3-4 linguri făină, 1 linguriță coriandru măcinat, 1/2 linguriță turmeric măcinat, 200 ml smântână pentru gătit + 1 lingură făină.

Prepararea: Carnea se spală, se feliază și se bate puțin cu ciocanul de bucătărie. Făina se amestecă cu sare și piper, se dau feliile de carne prin el. Într-o tigaie se încinge ulei, se așază feliile de carne și se prăjesc pe ambele părți, peste carne se adaugă ceapa tăiată fideluță și usturoiul mărunțit, se presară coriandrul și turmericul, se toarnă puțină apă și se înăbușă. Când carnea este gătită se adaugă mazărea scursă și ouăle tăiate cuburi. Se lasă puțin la fiert, apoi se adaugă smântâna omogenizată cu făina și se lasă la îngroșat. Se servește cu garnitură de orez.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s