Păstrăv cu curcuma și lămâie

394k

Păstrăv cu curcuma și lămâie

Ingrediente pentru 2 persoane: 2 păstrăvi, 1 linguriță pudră curcuma, ½ linguriță semințe de muștar, ½ linguriță chimen măcinat, câteva picături sos tabasco, 2 căței de usturoi 1 lămâie, sare, piper, ulei de măsline, frunze de pătrunjel.

Prepararea:  Se pun condimentele împreună cu semințele de muștar într-un mojar, se pisează, apoi se adaugă sosul tabasco și puțin ulei de măsline, să se obțină o pastă. Păstrăvii se usucă cu un ștergar de bucătărie, se ung în interior și pe exterior cu pasta de condimente. Lămâia se taie felii se pun în interiorul peștilor, apoi se așează într-o tavă unsă cu ulei și se stropesc și deasupra cu puțin ulei. Se acoperă cu capac sau folie, se pun la rece pentru 2 ore, după care se introduc în cuptor la 180 grade. După 20 minute se scoate folia și se lasă la rumenit.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s